oudewater

Veel ruimte voor de zon

13 jun 2021

Vandaag is er veel ruimte voor de zon maar ontstaan er ook enkele stapelwolken. De zwakke wind is west tot noordwest. Vanmiddag geeft de thermometer 23°C aan. De zon is sterkt van kracht en heeft factor 7.

De nacht verloopt bewolkt waarbij het afkoelt naar 11°C.

Maandag wederom volop zon. De zwakke wind zit in de westhoek. Het kwik loopt op naar een zomerse waarde van 25°C.

 

Foto:Mees  Veel ruimte voor de zon

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tags: 

Nieuw sportzeizoen van start!

31 aug 2019

Het belooft een prachtige zomerse dag te worden. Ook voor de sportliefhebbers. Bij ONA in Gouda gebeurt er vandaag heel veel. De bekerwedstrijd ONA - Olympia en de jubileumwedstrijd tussen de ONA Legends en Oud Feyenoord. En Sport op Zaterdag begint ook weer. Vanaf 14.00 vanmiddag te horen via RTV Bodegraven, RTV Gouwestad en uiteraard Midland FM.

Met vandaag live verslagen van:

- Jodan Boys - SC Feyenoord

- VEP - CVC Reeuwijk (beker)

- Be Fair - Rohda '76 (beker)

- FC Oudewater - Schoonhoven (beker)

- ONA - Olympia (beker)

Journalistieke onafhankelijkheid Oudewater blijft overeind

21 mrt 2019

Oudewater neemt toch geen journalist in dienst die tot taak krijgt om een verslag van de raadsvergadering te schrijven. Dat plan ontstond tijdens een vorige raadsvergadering omdat men vond dat de verslaglegging in de IJsselbode onvoldoende was. Inmiddels is er een andere journalist die de verslagen schrijft. Die maakte bezwaar omdat er dan twee verslagen over dezelfde vergadering in de krant zou komen en omdat de journalistieke onafhankelijkheid in het geding zou zijn als een door de gemeente betaalde journalist de verslagen zou moeten schrijven.

Pagina's