oudewater

Wolken en opklaringen, later op de dag buien

25 jul 2021

Met name in de ochtend is er ruimte voor de zon. In de middag en avond een afwisseling van wolkenvelden en opklaringen. In de loop van de dag en in de avond gaan er regen- en onweersbuien vallen. Er staat een zwakke zuidwesten en later op de dag oostenwind. Het kwik loopt op naar 24°C.

In de nacht brede opklaringen. Het koelt niet veel verder af dan 16°C.

Maandag wolken en brede opklaringen. In de middag vallen er opnieuw buien met kans op onweer. De zwakke wind waait uit het westen. De middagtemperatuur wordt 22°C.

 

Foto: Mees  Later buien

 

Tags: 

Nieuw sportzeizoen van start!

31 aug 2019

Het belooft een prachtige zomerse dag te worden. Ook voor de sportliefhebbers. Bij ONA in Gouda gebeurt er vandaag heel veel. De bekerwedstrijd ONA - Olympia en de jubileumwedstrijd tussen de ONA Legends en Oud Feyenoord. En Sport op Zaterdag begint ook weer. Vanaf 14.00 vanmiddag te horen via RTV Bodegraven, RTV Gouwestad en uiteraard Midland FM.

Met vandaag live verslagen van:

- Jodan Boys - SC Feyenoord

- VEP - CVC Reeuwijk (beker)

- Be Fair - Rohda '76 (beker)

- FC Oudewater - Schoonhoven (beker)

- ONA - Olympia (beker)

Journalistieke onafhankelijkheid Oudewater blijft overeind

21 mrt 2019

Oudewater neemt toch geen journalist in dienst die tot taak krijgt om een verslag van de raadsvergadering te schrijven. Dat plan ontstond tijdens een vorige raadsvergadering omdat men vond dat de verslaglegging in de IJsselbode onvoldoende was. Inmiddels is er een andere journalist die de verslagen schrijft. Die maakte bezwaar omdat er dan twee verslagen over dezelfde vergadering in de krant zou komen en omdat de journalistieke onafhankelijkheid in het geding zou zijn als een door de gemeente betaalde journalist de verslagen zou moeten schrijven.

Pagina's