Bodegraven

Waarder weer op wegwijzer

31 jan 2017

De Nationale Bewegwijzeringsdienst stelt voor om Waarder weer op de bewegwijzering van de A12 afrit 13 te plaatsen. Daarmee gaat een lang gekoesterde wens van de inwoners van Waarder in vervulling. In het voorjaar van 2017 wordt de Zuidelijke Randweg Woerden in gebruik genomen, die aansluit op de rotonde onder het viaduct bij Waarder. Op dat moment komen er bij de afslag de namen 'Woerden-West' en 'Waarder' op de borden.

Straatprijs Postcodeloterij in Bodegraven

3 jan 2017

Voor 3 bewoners van de Waagpoort in Bodegraven had 2017 een uitstekende start: Er was een postcodestraatprijs gevallen op hun postcode. Gaston Starreveld kwam de bewoners het heuglijke nieuws vertellen. 2 van hen speelden mee met 1 lot en wonnen elk 25.000 euro. Een deelnemer speelde met 2 loten mee. De laatste werd verrast met € 50.000 én als klap op de vuurpijl een gloednieuwe, knalrode BMW.

Tags: 

Lokale omroepen gaan samenwerken

30 okt 2016

De lokale omroepen van de gemeenten Oudewater, Gouda, Bodegraven-Reeuwijk en Woerden gaan nauw met elkaar samenwerken. Hiervoor is afgelopen dinsdag een samenwerkingsovereenkomst gesloten. Doel van de samenwerking is om meer lokaal nieuws & informatie te brengen op radio, televisie, internet en sociale media. De omroepen lopen hiermee vooruit op de plannen van de NLPO, die een herstructurering van de lokale omroep sector ambieert.

Uitwisseling