Midland FM

Midland FM via kabel (REKAM) niet goed te beluisteren

27 jan 2018

Op dit moment zijn de uitzendingen van Midland FM via de kabelfrequentie 98.3 (REKAM) niet goed te beluisteren. Regelmatig valt het signaal weg. Dit heeft te maken met een gewijzigde manier van doorgifte van de kabelmaatschappij. Technici van Midland FM kunnen hier helaas niets aan doen. Uiteraard is de REKAM op de hoogte gebracht van dit probleem. Als alternatief is Midland FM te beluisteren via: Ether 107.5 FM, de live-stream op deze website en via Tune-In. Excuses voor het ongemak.

Jamboree On The Air – Internet bij Scouting Jorisgroep Oudewater

16 okt 2017

Aanstaand weekeinde vindt het grootste wereldwijde Scoutingevenement plaats, de Jamboree on the Air – Jamboree on the Internet (JOTA-JOTI)! Dit evenement staat in het teken van communicatie, communicatiemiddelen en -techniek. Wereldwijd leggen scouts contact met elkaar via zenders en het internet. Dit weekend zijn alle scouts van de Jorisgroep druk met dit leuke evenement.

Midland FM

Storing verholpen

14 apr 2017

De storing, waardoor de uitzendingen van Midland FM de afgelopen week niet goed te ontvangen waren, is opgelost. Het probleem lag bij de internetproviders. Meerdere gebruikers hebben hier last van gehad, het betrof een landelijke storing. De providers hebben vandaag gemeld dat de storing is verholpen.

Inmiddels is Midland FM weer in goede kwaliteit te beluisteren via: 107.5 FM / 98.3 FM (Kabel Oudewater) / Tune-in of via de live-stream op deze website.

Tags: 

Midland FM doet mee aan de UW Rabobank Clubkas Campagne!

1 okt 2016

Midland FM doet mee aan de UW Rabobank Clubkas Campagne! Radio voor Oudewater & omgeving, met aandacht voor: Lokale politiek, maatschappelijke kwesties, cultuur en sport. Als toevoeging op de radio-uitzendingen en verdere integratie van sociale media, starten we met:

'Visual Radio'

Kijk live mee in de studio en deel dit op je tijdlijn!

Om dit mogelijk te maken is een bijdrage nodig. Vandaar onze deelname aan de Clubkas-campagne. Stem je ook op Midland FM? Bedankt!

Ontvangstproblemen Midland FM opgelost

25 mrt 2016

De ontvangstproblemen waarmee Midland FM de afgelopen dagen kampte zijn opgelost. Er is een nieuwe zendlijn in gebruik genomen waarmee FM 107.5 en kabel 98.3 weer van signaal worden voorzien vanuit de studio. Tot vanavond was er een noodverbinding actief. Met het in gebruik nemen van de nieuwe zendlijn is ook de sound van Midland FM aangepast. Dit geldt ook voor de live-stream en de Tune-in app.

Pagina's