IJsselstein

A Local Swim IJsselstein 2 september

24 jun 2017

Onze collega Wil de Vries doet op zaterdag 2 september mee met de A Local Swim IJsselstein! Ze gaat de uitdaging aan om twee kilometer te zwemmen. Het opgehaalde geld is voor de stichting ALS Nederland die er vervolgens wetenschappelijk onderzoek van doen en het organiseren van activiteiten voor ALS patiënten. Steun je haar ook? Zie: https://ijsselstein.alocalswim.nl/actie/wil-de-vries/doneren

Gebrandytoren weer kerstboom

12 dec 2015

De Gerbrandytoren in IJsselstein is sinds zaterdagavond weer omgetoverd tot kerstboom. Burgemeester Patrick van Domburg van IJsselstein ontstak de energiezuinige ledlampen tijdens een stormachtige en natte bijeenkomst. Begin dit jaar bleek bij het opruimen van de lichtsnoeren dat zowel de kabels als de lampen zelf totaal versleten waren. Het was lang de vraag of de organisatie 65.000 euro bijeen zou krijgen om het hele systeem te vernieuwen. Uiteindelijk lukte dat, waardoor de zendmast voor de achttiende keer tot 6 januari als kerstboom kan fungeren.

Grote brand IJsselstein

6 jan 2015

Vanochtend woedde er een grote brand in een bedrijfsverzamelgebouw in IJsselstein. De brand is om ca. 8.15 uitgebroken in feestartikelenwinkel Madelief Actief die is gevestigd boven de Carpetright. Het betrof een uitslaande brand aan de achterkant van het pand aan de Van Leeuwenhoekweg.

Volgens een medewerker van de Carpetright, is de winkel volledig verwoest. Een aantal heliumflessen die in de feestwinkel stond, zijn weggehaald. In de vlakbij gelegen winkel Welkoop is een vuurwerkbunker, maar volgens de brandweer hoefde deze niet ontruimd te worden.