FC Oudewater

Sportweekeinde 09 & 10 juni:

10 jun 2018

Dit weekeinde vanaf 14:00 live verslag van de volgende voetbalwedstrijden:

Zaterdag 09 juni

- CVC Reeuwijk - VELO (1-3) (CVC Reeuwijk gedegradeerd naar de 3e klasse)
- FC Oudewater - Van Nispen (0-1)

FC Oudewater heeft met deze overwinning ook de tweede horde genomen in de strijd om promotie naar de 2e klasse. Zaterdag 16 juni de finale: Velo thuis!

Zondag 10 juni

In deze laatste uitzending van het seizoen op zondag, ruim aandacht voor de wedstrijd:

- RVC'33 - VUC

FC Oudewater terechte kampioen

10 apr 2017

door Gerard van Hooff

Wat eigenlijk niemand had voorzien had gebeurde. Door het gelijke spel van Rohda zijn de mannen van trainer Akkermans niet meer te achterhalen in de 4e klasse C.

Een verdiend kampioenschap, dat behaald werd in een wedstrijd waarin gedurende een uur met tien man moest worden geacteerd. Doelman Arnold de Ruyter moest een dappere uitlooppoging bekopen met een rode kaart. Dat zijn vervanger Kay van den Heuvel de Oudewaternaren uiteindelijk in de race hield, was mooi meegenomen.

Doelmannen

Harry Akkermans verder bij FC Oudewater

11 feb 2017

In de zomer van 2016 startte FusieClub Oudewater met een nieuw traject. Er werd moedwillig gekozen voor zaterdag-voetbal en het technisch beleid werd voortgezet, op basis van een eigen (KNVB-gecertificeerde) jeugdopleiding en een goede aansluiting van jeugd- en seniorenvoetbal. Hoofdtrainer Harry Akkermans werd gevraagd om leiding te geven aan dit proces. “We zetten dit proces de komende jaren voort, vandaar dat we het contract met onze hoofdtrainer hebben verlengd”, aldus voorzitter Ton Hendrickx.

Resultaten in de competitie

Oudewater-NSV’46: 0-7 --> Afgedroogd op effectiviteit

13 nov 2016

Oudewater, de trotse winnaar van de eerste periode en vorige week nog met 6-0 winnaar over Aarlanderveen, maakte zaterdag kennis met de achterkant van het gelijk. NSV uit Noorden toonde zich totaal niet onder de indruk van de plaats die Oudewater op de ranglijst innam en trakteerde de rood-wit-blauwen op een lesje in effectiviteit. Het eerste hoofdstuk werd binnen zes minuten geschreven en mondde uit in een 0-2 stand op het scorebord. De jeugdige laatste man Roy de Jong (17) zal zich een andere voorstelling hebben gemaakt van zijn optreden in het hart van de defensie.