Oudewaterse Praat 11 november 2023

8 nov 2023

Welkom bij 2 uur Oudewaterse Praat,

10.00 uur: Mees Weststrate met het weer voor het komende weekend en de volgende week , aansluitend weer een collumn van Otto Beaujon.

10.30 uur: is de nieuwe Brandweercommandant uit Oudewater de heer Arnoud Melkert te gast. een paar weken geleden is de commandat overdracht geweest en dus is het tijd dat we onze commandant zelf aan er woord hebben voor een uitgebreide kennismaking.

11.00 uur: Vorige week werdt bekend gemaakt dat Bernadette Schomaker de nieuwe wethouder voor de VVD wordt als opvolger van Ivo ten Hage. Wie is deze Oudewaterse en wat drijft ze om wethouder te willen zijn. We gaan haar inbellen voor een nadere kennsmakings gesprek.

11.30 uur: Vandaag is het de 11e van de 11e en dat heeft alles te maken met Carnaval. Dit weekend wordt bekend gemaakt wie de nieuwe Prins Carnaval wordt voor 2024. Reden genoeg om Leon Sangers voorzitter van de Blaubaadjes in te bellen en ons te informeren wat er zo gaat gebeuren in en rond Oudewater.

11.45 uur: telefonisch hebben wij een gesprek met Monique van de Hoogen en dat gaat natuurlijk over zingen met haar Zang Zaak pprojectkoor volgende week zondag 19 november in de Goudse Schouwburg in Gouda.

Tussendoor kleine berichtjes en veel muziek.

Midland FM is te ontvangen via: DAB+ en online via midlandfm.net en Tune-IN

 

Tags: