​​​​​​​WEET WAT U WILT,

8 nov 2023

WEET WAT U WILT,

Via de televisie en de krant komt er steeds meer informatie op ons af over de zorg in de laatste levensfase, en welke keuzes mensen kunnen maken. Er lijkt meer behoefte om hierover met elkaar in gesprek te gaan. Ook in onze praktijk krijgen wij steeds vaker vragen over zorg aan het levenseinde.   Er komt een moment dat beter worden niet meer mogelijk is. In deze fase zien we de lichamelijke krachten af nemen en pijn, andere ongemakken en afhankelijkheid toenemen. Wat is belangrijk voor u wanneer uw gezondheid achteruitgaat? Weten uw naasten wat u in een dergelijke situatie wel of niet wilt? Heeft u uw wensen ooit besproken en op papier vastgelegd? Wat is er te kiezen? 

Graag willen wij u uitnodigen voor een informatiemiddag ‘’Weet u wat u wilt?’’ op 13 november 2023 van 15:00-17:00 uur (inloop vanaf 14:30), in Het Zalencentrum, Westsingel 2 te Oudewater.

       
   
 

De presentatie van deze middag is in handen van Robin Zuidam van het Netwerk Palliatieve Zorg en huisarts Arno Karstens, en wordt georganiseerd vanuit een samenwerking tussen beroepskrachten en vrijwilligers uit de zorg en het sociale domein in Oudewater. Afgevaardigden van diverse organisaties die te maken hebben met zorg in de laatste levensfase zijn aanwezig, zoals de thuiszorg (Careyn, Wulverhorst en Palliatieve Thuiszorg Jasmijn), huisarts (Medisch Centrum Oudewater), steunpunt mantelzorg (Stadsteam Oudewater), Hospice Oudewater, vrijwilligers in de terminale thuiszorg (Proxima) en het Centrum voor Levensvragen. Na afloop is er mogelijkheid tot napraten.  

Wij raden u aan om samen met een naaste (bijvoorbeeld een partner of kind) te komen; twee horen meer dan één. Er zijn geen kosten aan deze bijeenkomst verbonden. Koffie en thee staan voor u klaar.

U kunt zich aanmelden via onderstaande link: 

Weet u wat u wilt? Oudewater - NPZ Noordwest Utrecht (palliaweb.nl) 

Aanmelden kan ook door een e-mail te sturen naar info@weetuwatuwilt.nl of door rechtstreeks telefonisch contact op te nemen met Robin Zuidam via 06-26 16 60 44. Dit telefoonnummer is tevens bereikbaar voor evt. vragen. Zie voor meer informatie de website: https://www.weetuwatuwilt.nl/  

Met vriendelijke groet,  

Arno Karstens, huisarts bij praktijk Brinkhuijsen/Karstens 

Lijdi Hoogenboom, palliatieve zorg verpleegkundige bij Palliatieve Thuiszorg Jasmijn.

                                                                                           

Tags: