Oudewaterse Praat 11 februari 2023

9 feb 2023

10-12.00 uur. Oudewaterse Praat 11 februari 2023,

Eerste uur: na het nieuws onze weerman Mees Weststrate over het weer dit weekend en de komende week. Daarna onze vaste columnist Otto Beaujon.

10.30 uur: Vandaag een gesprek met Leendert Oosterom hij is raadslid voor het CDA in de gemeenteraad van Oudewater Met hem ga ik het hebben over een aantal actuele en lopende onderwerpen in de Oudewaterse  politiek zoals , armoede, woningbouw, energietransitie en stikstof etc,

En daarbij natuurlijk de vraag Hoe het CDA erin staat.

11.00-12.00 uur.Tweede uur Oudewaterse Praat:

Hebben we hier in de studio Prins carnaval van Oudewater.Dit jaar weer Prins Marcel  We kennen hem bijna allemaal van die supermarkt met die oranje kleur.Hij komt ons bijpraten samen met Leon Sangers , voorzitter van de CV De Blauwbaadjes over het carnaval wat volgende week weer losbarst in Oudewater.

Om 11.30 een gesprek met Elly van Wijk,

Afgelopen week is bekend geworden dat oud VVD raadslid Koos Verseveld is overleden op 87 jarige leeftijd Koos was vanaf de jaren 80 actief voor de VVD in de gemeenteraad van Oudewater en gaf in de raad het liberale gedachtengoed kleur. Elly van Wijk heeft hem vele jaren als raadslid gekend  en ook ik heb het genoegen gehad om samen met Koos gemeenteraadslid te mogen zijn

Samen gaan we het hebben over wat Koos betekend heeft in de Oudewaterse politiek  Wat voor liberaal hij was en wat voor leuke verhalen er te vertellen zijn over Koos.

Als laatste hebben we de agenda voor de komende weken.

13-14.00 Weekend-Lift:

Stel. Je vakantie loopt ten einde en het weekend staat voor de deur. Wat doe je dan?Dan pak je snel je (internet)radio, een verkoelend drankje en ...luister je alvast naar Weekend Lift!.Met deze week o.a. zomerse klanken van E.G. Daily, Owen Paul, Amy McDonald, Albert one, Don Henley e.v.a. Ook op zaterdagmiddag tussen 13.00 uur en 14.00 uur te beluisteren in de ether via BR6, Gouwestad Radio en Midland FM. En ook via DAB+. Weekend Lift: Hits met de eeuwige jeugd!

Enjoy your weekend! (Herhaling op zondag tussen 17-18.00)

 

Midland FM is te ontvangen via: FM 107.5, Kabel 98.3, DAB+ en online via midlandfm.net en Tune-IN

Tags: