UPDATE: Houd Midland FM 107.5 in de lucht!

6 dec 2021

Al bijna 30 jaar heeft Oudewater een eigen lokale omroep. Geheel gerund door vrijwillige medewerkers. Al die tijd heb je  kunnen luisteren naar verslagen van het lokale nieuws, sport, evenementen en muziek. Ook de verkiezingen voor de gemeenteraad geven we ruim de aandacht en ook tijdens bijzondere gebeurtenissen, zoals Oudewater 750, waren we er!

Zendinstallatie kapot

Voor het uitzenden van al dat moois, dat overigens ook via de website en de kabel gebeurt, maken we gebruik van een FM-zender. Die is (na 30 jaar trouwe dienst) afgelopen zomer kapot gegaan. Dat je dit leest betekent dat je Midland FM 107.5 een warm hart toedraagt. Voor deze ene keer vragen wij je een (kleine) bijdrage te leveren voor de aanschaf en installatie van een nieuwe zender & antennes.

We hebben hiervoor € 15.000  nog € 6.207,50 nodig. Er is op het moment van schrijven (27-11-2021) € 8.792,50 gedoneerd! Dank je wel! Wil je ook een donatie doen via onze crowdfunding?

Zie hiervoor: https://www.geef.nl/nl/actie/midland/donateurs

Uiteraard kunt je je donatie ook rechtstreeks overmaken op bankrekening NL79 RABO 0141 0959 97

o.v.v. 'Donatie FM-zender'.

We laten het uiteraard zo snel mogelijk weten als we weer via FM 107.5MHz. te ontvangen zijn.

Bedankt namens bestuur & medewerkers!

Alternatieve manieren beluisteren Midland FM

Onze uitzendingen zijn uiteraard ook via overige kanalen te beluisteren: Via de kabel op FM 98.3. Belangrijk is dat je de radio hebt aangesloten op het kabelnet van de REKAM. Als je hier storing ervaart, geef dit dan door via 0182-585585. Via de livestream op www.midlandfm.net. Dit kan zowel via de computer als smartphone.

Nieuwe medewerkers

Verder is Midland FM op zoek naar nieuwe medewerkers. Een greep uit openstaande vacatures:

Technici: Als programmatechnicus ben je verantwoordelijk voor het verzorgen van de techniek bij een radioprogramma. Je bedient de mengtafel en zorgt ervoor dat alles goed klinkt op de radio. Midland FM maakt gebruik van radio-automatisering via de computer. Affiniteit met ICT? Ook dat horen we graag!

Presentatoren / (WEB) Redacteuren / (sport) Verslaggevers: (Ook apart beschikbaar)

Als presentator / (web) redacteur / (sport) verslaggever ben je hét visitekaartje van Midland FM! Je informeert en amuseert Oudewater & omgeving via de radio en online kanalen! Dit eventueel samen met de technicus.

Bestuursleden: Als bestuurslid ondersteun je de activiteiten van Midland FM. Dit kan zijn als Penningmeester, Secretaris of Voorzitter. Maar ook als gewoon lid van het bestuur ben je van harte welkom. Je maakt / beoordeelt werk- en beleidsplannen en bent proactief bezig met lokale media!

Heb je belangstelling voor één van deze leuke vrijwillige functies? Stuur je contactgegevens naar studio@midlandfm.net en we spreken elkaar snel!