Verzoekplaten op Valentijnsdag

9 feb 2019

"Hoewel het van oorsprong geen Nederlands feest is, raakt het toch steeds meer ingeburgerd en organiseert de NOVO al jaren een actie rond Valentijnsdag," vertelt Margo Stekelenburg in haar rol als vertegenwoordiger van de ondernemersvereniging in weekblad De IJsselbode.

"We zijn begonnen met ballonnetjes in de vorm van een hartje - gaat er iemand trouwen, werd er dan vaak geroepen - en later met ons logo daarop. Die ballonnetjes zijn altijd gebleven; dat blijft leuk. Een actie waarin liefdevolle foto's geüpload moesten worden. De respons was erg groot. En nu doen we iets heel anders, samen met Midland FM."

Margo Stekelenburg (NOVO) & Wil de Vries (MIdland FM)

Verzoekplaten

"Ja, dit is het tweede jaar dat de NOVO met Midland FM iets samen doet," vult Wil de Vries direct aan: "Vorig jaar al konden mensen plaatjes aanvragen en nu kunnen mensen dat weer doen, maar dan voor een ander," vertelt ze erbij met een brede glimlach. "Vorig jaar was het een succes en hadden we heel veel verschillende soorten muziek; van pop tot klassiek en alles daar tussenin; het was enorm gevarieerd. Op donderdag 14 februari van 9.00 tot 12.00 uur hebben we dan een extra uitzending." En wie dan echt niet kan luisteren of het nog een keer wil horen kan in het weekend daarop via een link op www.midlandfm.net de hele uitzending (nog eens) beluisteren.

Bron & Foto: Aad Kuiper