Radio Ooievaarsnest gaat van start!

7 dec 2014

Donderdag 11 december om 20.00 uur gaat Radio Ooievaarsnest van start. Tot en met zaterdag 13 december 22.00 uur wordt live radio gemaakt vanuit de studio aan de Markt in Oudewater. Inwoners van Oudewater en omstreken kunnen bij Radio Ooievaarsnest hun favoriete muziek aanvragen tegen een kleine vergoeding voor drie goede doelen: Stichting Hospice Oudewater, Onderling Sterk en De Parel van Oudewater. Naast muziek zijn er tijdens de uitzending bijzondere activiteiten voor zowel de luisteraars als bezoekers van de studio en is er ruimte voor spontane acties van luisteraars. Radio Ooievaarsnest is één van de activiteiten van Stichting Oudewater 750 jaar Stad en wordt gemaakt in samenwerking met Midland FM.

Activiteiten zoals Bingo en Silent Disco
Tijdens Radio Ooievaarsnest zijn er tal van activiteiten. Zo komt er dagelijks een "Secret Santa' voorbij waarbij luisteraars en bezoekers kunnen raden welke bekende Oudewaternaar zit verstopt in het Kerstmannenpak. Vrijdagavond om 21.00 uur is er een 'silent disco' op de Markt en zaterdagmiddag om 16.00 uur is er radiobingo met prachtige prijzen. De bingo is zowel thuis als voor de studio te volgen en bingokaarten zijn voor 2 euro in de voorverkoop verkrijgbaar bij de Emté Supermarkt, Jumbo Supermarkt en Readshop. Tijdens het radio evenement zijn kaarten te koop in het winterhuisje voor de studio.

Top750, de hitlijst van Oudewater
Tijdens Radio Ooievaarsnest werken de verschillende DJ's in de studio toe naar de Top 750 van Oudewater. Laat ons weten wat volgens jou de grootste hits zijn en wie weet wordt één van jouw favoriete platen gedraaid tijdens Radio Ooievaarsnest. Via www.oudewater750jaar.nl kun je jouw favoriete platen aanvragen en kun je zelf bepalen welke bijdrage je wilt doneren aan de goede doelen die met dit evenement worden ondersteund. Je kunt je bijdrage aan de goede doelen ook overmaken op NL15RABO0300090722 t.n.v. Radio Ooievaarsnest Stichting Oudewater 750 jaar Stad.