Midland FM doet mee aan de UW Rabobank Clubkas Campagne!

1 okt 2016

Midland FM doet mee aan de UW Rabobank Clubkas Campagne! Radio voor Oudewater & omgeving, met aandacht voor: Lokale politiek, maatschappelijke kwesties, cultuur en sport. Als toevoeging op de radio-uitzendingen en verdere integratie van sociale media, starten we met:

'Visual Radio'

Kijk live mee in de studio en deel dit op je tijdlijn!

Om dit mogelijk te maken is een bijdrage nodig. Vandaar onze deelname aan de Clubkas-campagne. Stem je ook op Midland FM? Bedankt!

Campagne

UW Rabobank draagt het verenigingsleven een warm hart toe. Speciaal hiervoor is er de UW Rabobank Clubkas Campagne. Winst van de bank vloeit zo terug naar het lokale verenigingsleven. Leden van UW Rabobank kunnen stemmen op de vereniging(en) of stichting(en) die zij een warm hart toedragen. Deze stemmen zijn geld waard. Hoe meer stemmen op een vereniging of stichting uitgebracht worden, des te hoger de financiële bijdrage!

Stemmen

Leden van UW Rabobank hebben begin oktober een stemkaart met daarin een unieke persoonlijke code ontvangen, waarmee je kunt stemmen. Dit kan van 6 t/m 19 oktober. De prijsuitreiking is op woensdag 2 november tijdens de Week van de Coöperatie.