Sportcafé op zondag 20 december!

12 dec 2015

Zo net voor de winterstop in het amateurvoetbal organiseert Midland FM Sportmix een 'sportcafé' vanuit het nieuwe clubgebouw van Voetbalvereniging Haastrecht. In dit sportcafé, wat live uitgezonden wordt tussen 13.00-17.00, zullen we een keur aan gasten uit de regionale sportwereld ontvangen.

Zo zal ondermeer de bekende Sparta Rotterdam-speler Michel Breuer aanschuiven. Op de gastenlijst prijken verder vele bekenden uit de regionale sport. Stolwijk-trainer Bert Potuyt zal de prestaties van zijn team komen analyseren, Jan Willem Koorevaar legt het technisch beleid bij Voetbalvereniging Haastrecht uit en Leon de Wit zal namens de commissie Nieuw Wilgenoord het verloop van de nieuwbouw uiteen zetten. Verder is er (o.v.) verslag van de inhaalwedstrijd UNIO - VFC.

Niet alleen voetbal

De tafeltennissers van TTV De Vaart uit Linschoten vertellen waarom tafeltennis zo’n leuke sport is en volleybalvereniging Jupiter uit Oudewater staat aan de vooravond van het 50 jarig bestaan. Turnster Joya van Zijl is onlangs toegelaten tot de Oranje Jong Talent Selectie. Is schaatsen en skeeleren eigenlijk hetzelfde? Schaats- en skeelervereniging SVO uit Oudewater weet daar het antwoordt op. Onder voorbehoud zullen ook enkele judoka’s van Richard Proost Sport aanschuiven.

Natuurlijk is er geen sportcafé zonder livemuziek. De zeer talentvolle Haastrechtse zanger Nick Nicolai zal de luisteraars verbazen met zijn vocale kwaliteiten en de zusjes Kylène (voorrondes ‘Hollands Got Talent’ en komend seizoen ‘Idols’) en Amber (The Voice Kids) Heydarpour staan op het punt om door te breken.

Het Sportmix sportcafé is voor iedereen gratis toegankelijk. Het clubhuis van Voetbalvereniging Haastrecht opent om 12.30 uur haar deuren.

Midland FM is te beluisteren via: 107.5, 98.3, (kabel Oudewater) Online via: Tune In en de live-stream. (Zie rechterzijde website)