Cessibon geeft twee concerten: Celebrate!

15 mei 2015

Oudewater heeft 750 jaar stadsrechten en viert feest. Projectkoor Cessibon viert dit feest mee met een spetterend project: Celebrate! De concerten vinden plaats op vrijdag 29 en zaterdag 30 mei in Oudewater.

Het programma bestaat uit feestelijke muziek in de breedste zin van het woord, uit de popmuziek, de opera, musical en zelfs uit vroegere eeuwen.
Denk aan Alegria uit Cirque du Soleil, Merano uit Chess en Droom, durf, doe en deel van Marco Borsato.
Maar ook Iedereen is van de wereld van The Scene en Celebration van Kool and the Gang. ‘‘Maar nog vele andere verrassende muziek passeert de revue’’, laat het projectkoor weten.
De concerten worden gegeven door twee koren, onder de bezielende leiding van Monique van den Hoogen. De muzikale begeleiding wordt verzorgd door Michiel Rozendal op piano, Frank Jansons met gitaar, Ferry Bisschop met drums en Angelique Oudejans op dwarsfluit.

De concerten worden gegeven op vrijdag 29 en zaterdag 30 mei in het Zalencentrum aan de Westsingel 2 in Oudewater. Beide concerten beginnen om 20.00 uur.
Kaarten zijn verkrijgbaar bij Emté Heijmans, The Readshop in Oudewater en via de website van koor Cessibon: www.cessibon.nl.
Op de website www.cessibon.nl. is ook meer informatie te vinden over andere projecten die het koor oppakt in het kader van Oudewater 750 jaar Stad.

Zederstreek Montfoort/Oudewater