Midland FM op 4 en 5 juni weer Radio d'HuZes!

6 apr 2014

Na het succes van afgelopen jaar, verzorgen negen lokale omroepen in de streek in juni opnieuw een gezamenlijke radio-uitzending over Alpe d’HuZes. Onder de naam Radio d’HuZes wordt live verslag gedaan van het benefiet-wielerevenement in Frankrijk.

Twee dagen lang, woensdag 4 en donderdag 5 juni, worden de renners uit de streek op de voet gevolgd tijdens hun voorbereidingen en natuurlijk de beklimming van de Alpe d’Huez. De thuisblijvers blijven zo volledig op de hoogte van de gebeurtenissen in Frankrijk.

Uit de regio doen er verschillende teams mee. 

Alpe d’HuZes is een actie waarbij deelnemers, alleen of in een team, geld bijeen brengen waarmee zij een bijdrage leveren aan de strijd voor de overwinning op kanker. Onder het motto ‘Opgeven is geen optie’ beklimmen duizenden deelnemers op één dag de legendarische Alpencol Alpe d’Huez meerdere keren op de fiets of te voet.

De lokale omroepen die meedoen zijn: Radio Centraal (Bergambacht), Radio Stad Montfoort, Radio Vlistam (Vlist), Radio Vrolek (Nederlek), Zilverstad FM (Schoonhoven), Midland FM (Oudewater), RTV Papendrecht, RTV Bodegraven en de LOK (Krimpen aan den IJssel) Radio d’HuZes heeft ook een eigen website: www.radiodhuzes.nl