Adverteren

Midland FM is het publieke lokale radiostation voor de gemeente Oudewater. Daarbij hebben we een sterk oog voor het lokale (politieke) nieuws, sport en muziek. Dagelijks stemmen - naast vele luisteraars uit Oudewater zelf - ook luisteraars uit de regio af op Midland FM.

Radio is er niet alleen thuis. Het is er in de auto, op het internet, op de mobiele telefoon...het is overal! En uw campagne gaat natuurlijk gewoon mee.

Daardoor is het mogelijk uw doelgroep te bereiken op het juiste moment en de juiste plaats. Radioreclame via Midland FM betekent een vergroting van de naamsbekendheid van uw bedrijf en leent zich uitstekend om een boodschap over te brengen!

Belangrijk kenmerk van reclame op Midland FM is de herhaling hiervan. Waar een advertentie in bijvoorbeeld een krant een eenmalig karakter heeft, wordt uw boodschap via Midland FM gedurende een langere periode uitgezonden. Uw bedrijf blijft dus onder de aandacht!

Bureau DVJ Insights heeft in 2014 een kijk-en luisteronderzoek gehouden betreffende lokale media. Dit onderzoek kunt u hier downloaden. Benieuwd naar uw mogelijkheden bij Midland FM? Lees verder!