Midland FM

Storing verholpen

14 apr 2017

De storing, waardoor de uitzendingen van Midland FM de afgelopen week niet goed te ontvangen waren, is opgelost. Het probleem lag bij de internetproviders. Meerdere gebruikers hebben hier last van gehad, het betrof een landelijke storing. De providers hebben vandaag gemeld dat de storing is verholpen.

Inmiddels is Midland FM weer in goede kwaliteit te beluisteren via: 107.5 FM / 98.3 FM (Kabel Oudewater) / Tune-in of via de live-stream op deze website.

Tags: 

Midland FM doet mee aan de UW Rabobank Clubkas Campagne!

1 okt 2016

Midland FM doet mee aan de UW Rabobank Clubkas Campagne! Radio voor Oudewater & omgeving, met aandacht voor: Lokale politiek, maatschappelijke kwesties, cultuur en sport. Als toevoeging op de radio-uitzendingen en verdere integratie van sociale media, starten we met:

'Visual Radio'

Kijk live mee in de studio en deel dit op je tijdlijn!

Om dit mogelijk te maken is een bijdrage nodig. Vandaar onze deelname aan de Clubkas-campagne. Stem je ook op Midland FM? Bedankt!

Ontvangstproblemen Midland FM opgelost

25 mrt 2016

De ontvangstproblemen waarmee Midland FM de afgelopen dagen kampte zijn opgelost. Er is een nieuwe zendlijn in gebruik genomen waarmee FM 107.5 en kabel 98.3 weer van signaal worden voorzien vanuit de studio. Tot vanavond was er een noodverbinding actief. Met het in gebruik nemen van de nieuwe zendlijn is ook de sound van Midland FM aangepast. Dit geldt ook voor de live-stream en de Tune-in app.

Een minuut stilte

15 nov 2015

De Nederlandse Publieke Omroep houdt op maandag 16 november om 12.00 uur een minuut stilte op alle publieke televisie- en radiozenders.

Ook Midland FM zal tussen 12.00 en 12.01 stil zijn. De NPO en Midland FM sluiten hiermee aan op de 1 minuut stilte die in de hele EU wordt gehouden ter nagedachtenis aan de slachtoffers van de aanslagen in Parijs, op 13 november jongstleden.

Korte onderbrekingen programmasignaal Midland FM

7 feb 2015

In verband met onderhoudswerkzaamheden zal het programmasignaal van Midland FM vandaag tussen 15 en 17.00 enkele malen worden onderbroken. Dit geldt alléén voor de uitzendingen via 107.5 en kabel 98.3. De live-stream op de website en via de app Tune-In zullen gewoon worden gehandhaafd. We proberen de onderbrekingen tot een minimum te beperken.