Gemeenteraadsverkiezingen 2018

Gemeenteraadsverkiezingen: Poll Zwembad

17 feb 2018

Midland FM voelt, in het kader van de gemeenteraadsverkiezingen op 21 maart, de politieke partijen aan de tand over 4 langlopende dossiers in Oudewater. Deze zijn afgelopen jaren niet tot een afronding gekomen. Het thema, wat op zaterdag 24 februari vanaf 09.00 aan bod komt, in het 2e studiodebat is: Het Zwembad.

Je hebt via onderstaande poll de gelegenheid om aan te geven waar het debat over zou moeten gaan. De uitslag van deze poll (de antwoorden, niet de commentaren) vormen het uitgangspunt van de discussie met vertegenwoordigers van alle vier de partijen.

Poll

Gemeenteraadsverkiezingen: Studiodebat & uitslag Poll Westerwal

17 feb 2018

Midland FM voelt, in het kader van de gemeenteraadsverkiezingen op 21 maart, de politieke partijen aan de tand over 4 Oudewaterse dossiers die de afgelopen jaren niet tot een afronding hebben kunnen komen. Het thema wat op zaterdag 17 februari vanaf 09.00 aan bod komt in het eerste studiodebat is de Westerwal. Te gast zijn: Elly van Wijk (VVD/D66), Wim Knol (De Onafhankelijken), Kees de Bruin (CDA) en Jan Broere (CU/SGP)

Poll

René van den Hoogen opnieuw lijsttrekker Onafhankelijken

22 jan 2018

René van den Hoogen is opnieuw lijsttrekker van De Onafhankelijken bij de komende gemeenteraadsverkiezingen op 21 maart.

De plaatselijke politieke partij kiest voor de optimale mix tussen ervaring, vernieuwing, man / vrouw en jong & ouder. Ook in het verkiezingsprogramma is de aandacht evenwichtig verdeeld over alle onderdelen van de plaatselijke gemeenschap.

De overige kandidaten op de lijst zijn: